torstai 7. lokakuuta 2010

A NEW START

Elikkä päätin tehdä blogin! Wouu tuntuu hassulta, kun olin päättänyt etten never ever never tuu pitämään blogia!
Tää blogi siis ei ole mikään laihdutusblogi,eikä se hauku lihavia TAI laihoja. Blogin nimi tulee siitä,että tulen lähinnä käsittelemään liikuntaa,ja pitämään jonkulaista kuntoilu-ja syömispäiväkirjaa,ihan oman motivaation kannustamiseksi. Ja jotenkin järkeilin,että jos on sellainen tunne,että täytyy kirjoittaa sitä päivistä jonnekkin ei tuu syötyä niin paljon makeaa(??). Saa nähdä toimiiko!

TÄSTÄ SIIS ALKAA!

Eilen siis pääsin salille pitkästä aikaan(viikkoon) kun olin sairaana.I'M BACK ON TRACK BABY ;) Ensin oli vuorossa 15min juoksua,sitten Bodypump45 jaTBC50 . Fiilis oli huikea sen jälkeen!Aina kunnon treenin jälkeen tuntuu,että on saavuttanut jotain.Syömispäiväkirja sitten vähän jäi eiliseltä.. :D

Tänään päivä alkoi kahvilla ja 2karjalanpiirakalla ja vähän munavoita,nam! Koulussa pistin poskee kanakeittoa,porkkanoita&kurkkua&dippiä,ja 2ohrasämpylää. Kotona kello 16 aikaan taas piti syödä(:D),ja vuorossa oli tonnikalasalaattia! Tässä ihan nälkä kasvaa kun kirjoitta :D sitte TREENAAMAAN! Tänään oli ohjelmassa LadySpin30 ja Bodypump60.
Taas ruokaa kotona ja söin kananuudeliwokkia ja mustikoita&luonnonjogurttia,hyvää!
Nytten suihkuun ja katsomaan leffaa! Hyvää illan jatkoa kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti